Kvinnens Kitten Uk Hæl Rund 3 Med Mattslipt Tå Faste Pumper Svart Rhinestone Voguezone009 Lukket fqdqS

Kvinnens Kitten Uk Hæl Rund 3 Med Mattslipt Tå Faste Pumper Svart Rhinestone Voguezone009 Lukket fqdqS Kvinnens Kitten Uk Hæl Rund 3 Med Mattslipt Tå Faste Pumper Svart Rhinestone Voguezone009 Lukket fqdqS

Innenriks

Generalsekretær Liv Tørres i Norsk Folkehjelp mener Dansk Flyktninghjælp bygger opp om utrygghet og angst når de omtaler flyktningekrisen som et ragnarok.

Med Uk Kvinnens Mattslipt Hæl Svart Rund Faste Voguezone009 Rhinestone Lukket Pumper Kitten Tå 3 Hva tror egentlig Liv Tørres at nordmenn tenker og føler om sitt eget land?

Hæl 3 Faste Rund Kitten Rhinestone Uk Pumper Svart Tå Voguezone009 Kvinnens Med Lukket Mattslipt Store deler av Oslo er allerede forandret til fremmede land. Nå øker flyktningestrømmen dramatisk inn til Europa. Hvor mye skal Norge forandres i godhetens tjeneste? Liv Tørres sier at vi ikke kan ta i mot alle flyktninger. Mange lurer på hvor mange skal vi ta i mot?

– Det er helt hårreisende å lage mentale bilder om ragnarokscenarioer, alt det gjør, er å bidra til å bygge opp under utrygghet og angst, sier generalsekretær Liv Tørres i Norsk Folkehjelp.

– Det er selvfølgelig ingen som mener at vi skal ta imot verdens 60 millioner flyktninger, de fleste må bli og blir hjulpet i nærområdene, forklarer Tørres.

Hun mener oppgaven for de humanitære organisasjonene nå er å bidra til faktaorientert diskusjon om hvordan man kan komme med mer konstruktive løsninger.

Svart Pumper Faste Mattslipt Uk Voguezone009 Tå Kitten 3 Kvinnens Hæl Med Rund Rhinestone Lukket – Forstår du at folk blir bekymret når de ser bildene som kommer fra Europa nå?

– Jeg forstår det, men dette er helt håndterbart. Det bor over 500 millioner på kontinentet vårt. I fjor kom ca. 714.000 asylsøkere til Europa. Dette er først og fremst desperate mennesker på flukt, ikke kriminelle som er ute etter å angripe oss, fastslår Tørres.

Flyktningehjelpen skal dempe bekymringene våre, og forteller at flyktningene ikke truer velferden vår. Det mest skremmende er at tilhengerne av en stor innvandring av flyktninger kommer med ubegrunnede fagre ord. Kritikere som Jon Hustad og Christian Tybring-Gjedde skriver bøker som begrunner grundig hvorfor dagens innvandringspolitikk vil knekke landet økonomisk.

Fakta dysses ned.

– Men vi er ikke enige med danskene om hvordan det står til i Europa. Flyktningene truer ikke vår velferd, Europa er fortsatt det kontinentet med lavest antall flyktninger og fordrevne. Selv om det er en økning, er den helt klart håndterbar, sier Nesse.

Aftenposten har flere artikler ute på nett angående flyktningene som stormer over Europas grenser. Hvorfor er man så engstelig for kommentarer til en situasjon som angivelig er både håndterbar og ufarlig for samfunnet? Alle artikler er uten kommentarfelt.

Kommentarer angående de nye artikkelsidene er derimot velkomne.

 

Aftenposten

Kvinner Street Metallic Print Sandal Kile Espadrille Enkle Ber Blå 56FnaAqx

Mest lest

Les også


Uk Voguezone009 Rund Med Lukket Hæl 3 Kitten Kvinnens Rhinestone Faste Pumper Mattslipt Svart Tå


Med Kvinnens Svart Rund Uk 3 Hæl Rhinestone Kitten Faste Voguezone009 Tå Mattslipt Pumper Lukket