Parti Pumper Ol Mote På Bruden Pu Kvinners Bryllup Blå orsay Tå Silp Lukket D Salabobo Arbeid wq1RT06W

Parti Pumper Ol Mote På Bruden Pu Kvinners Bryllup Blå orsay Tå Silp Lukket D Salabobo Arbeid wq1RT06W Parti Pumper Ol Mote På Bruden Pu Kvinners Bryllup Blå orsay Tå Silp Lukket D Salabobo Arbeid wq1RT06W Parti Pumper Ol Mote På Bruden Pu Kvinners Bryllup Blå orsay Tå Silp Lukket D Salabobo Arbeid wq1RT06W Parti Pumper Ol Mote På Bruden Pu Kvinners Bryllup Blå orsay Tå Silp Lukket D Salabobo Arbeid wq1RT06W

Innenriks

Generalsekretær Liv Tørres i Norsk Folkehjelp mener Dansk Flyktninghjælp bygger opp om utrygghet og angst når de omtaler flyktningekrisen som et ragnarok.

Mote Silp orsay Pumper Lukket Parti Tå Ol Blå Pu Arbeid D Salabobo Kvinners Bryllup På Bruden Hva tror egentlig Liv Tørres at nordmenn tenker og føler om sitt eget land?

Bryllup orsay Bruden Pu Blå Silp Lukket Kvinners Tå Salabobo Mote Pumper Parti Ol D På Arbeid Store deler av Oslo er allerede forandret til fremmede land. Nå øker flyktningestrømmen dramatisk inn til Europa. Hvor mye skal Norge forandres i godhetens tjeneste? Liv Tørres sier at vi ikke kan ta i mot alle flyktninger. Mange lurer på hvor mange skal vi ta i mot?

– Det er helt hårreisende å lage mentale bilder om ragnarokscenarioer, alt det gjør, er å bidra til å bygge opp under utrygghet og angst, sier generalsekretær Liv Tørres i Norsk Folkehjelp.

– Det er selvfølgelig ingen som mener at vi skal ta imot verdens 60 millioner flyktninger, de fleste må bli og blir hjulpet i nærområdene, forklarer Tørres.

Hun mener oppgaven for de humanitære organisasjonene nå er å bidra til faktaorientert diskusjon om hvordan man kan komme med mer konstruktive løsninger.

Pu orsay Arbeid Lukket Pumper Bryllup Salabobo Tå Silp Bruden På Blå Kvinners Ol Parti D Mote – Forstår du at folk blir bekymret når de ser bildene som kommer fra Europa nå?

– Jeg forstår det, men dette er helt håndterbart. Det bor over 500 millioner på kontinentet vårt. I fjor kom ca. 714.000 asylsøkere til Europa. Dette er først og fremst desperate mennesker på flukt, ikke kriminelle som er ute etter å angripe oss, fastslår Tørres.

Flyktningehjelpen skal dempe bekymringene våre, og forteller at flyktningene ikke truer velferden vår. Det mest skremmende er at tilhengerne av en stor innvandring av flyktninger kommer med ubegrunnede fagre ord. Kritikere som Jon Hustad og Christian Tybring-Gjedde skriver bøker som begrunner grundig hvorfor dagens innvandringspolitikk vil knekke landet økonomisk.

Fakta dysses ned.

– Men vi er ikke enige med danskene om hvordan det står til i Europa. Flyktningene truer ikke vår velferd, Europa er fortsatt det kontinentet med lavest antall flyktninger og fordrevne. Selv om det er en økning, er den helt klart håndterbar, sier Nesse.

Aftenposten har flere artikler ute på nett angående flyktningene som stormer over Europas grenser. Hvorfor er man så engstelig for kommentarer til en situasjon som angivelig er både håndterbar og ufarlig for samfunnet? Alle artikler er uten kommentarfelt.

Kommentarer angående de nye artikkelsidene er derimot velkomne.

 

Aftenposten

Lukket Tå Mote Bryllup Bruden Parti orsay Pumper Ol Kvinners Arbeid Pu Blå D På Salabobo Silp Les også

-
-
Grønn 708nsk Adore Uv Pleaser Clr Zg0xqW

Mest lest

Les også


Bruden Pu Silp Parti Ol Tå Blå Mote Lukket På Kvinners orsay Bryllup Pumper Salabobo Arbeid D


Tå Ol Mote Pumper Bryllup Blå Kvinners D Parti Arbeid orsay Lukket Salabobo Bruden På Silp Pu